Portefølje Virksomheder – Brygge Partners II

Tier1Asset A/S

Adresse: Hejrevang 18, 3450 Allerød
Hjemmeside: www.tier1asset.com
Direktion: Peter Hemicke
Bestyrelse: Lars Aaen (formand), Peter Hemicke, Kent Ernst Hansen og Søren Nørgaard Thomsen

Tier1Asset A/S er Europas førende refurbisher med 20 års erfaring og mere end 4000 m² produktions og varehusfaciliteter. Virksomheden er stiftet af Peter Hemicke, der også er majoritetsejer og direktør.

Forretningsmodellen for Tier1Asset er at opkøbe computere – og i mindre omfang tablets og mobiltelefoner – i store bundter hos fx banker og internationale revisionsfirmaer, som ønsker at agere miljøvenligt og samtidigt få noget for deres brugte udstyr.

Tier1Asset gør årligt 250.000 brugte enheder klar til gensalg, hvilket typisk fordobler udstyrets levetid og sparer miljøet for 36.000 ton CO2-udledning om året.

Markedets store efterspørgsel på bæredygtige løsninger betyder, at Tier1Asset har et stort vækstpotentiale, som Brygge Partners gerne vil være med til at forløse gennem aktivt ejerskab. Peter Hemicke vil fortsat lede selskabets drift, mens Brygge Partners som investorer deltager aktivt i bestyrelsen og som sparringspartnere.

Læs mere om Tier1Asset her.

Se presseomtale i dagbladet JydskeVestkysten i forbindelse med offentliggørelsen af samarbejdet mellem Brygge Partners og Tier1Asset.

About Vintage Aps

Adresse: Gothersgade 97, 1123 København K
Hjemmeside: www.aboutvintage.com
Direktion: Thomas Gyvelgaard Andersen og Sebastian Skov Regeser
Bestyrelse: Allan Muff (formand), Jacob Stæhr, Corna Levin Munch og Kristian Møller Smidt

About Vintage blev grundlagt i 2014 af de to barndomsvenner Thomas og Sebastian på en hvid strand i Mexico, med en fælles passion for ure og en stærk iværksættertrang.

Virksomheden sælger dansk designede ure af gode japanske og schweiziske materialer, som kunderne skal forbinde med mindeværdige tidspunkter i historien. Urene sælges via About Vintages egne salgskanaler, og vækstpotentialet skal forløses ved at videreudvikle den produkt- og lanceringsdrevet e-commerce-strategi, som stifterne satte i gang i 2019.

Thomas og Sebastian vil fortsat lede selskabets drift, mens Brygge Partners som investorer deltager aktivt i bestyrelsen og som sparringspartnere, sammen med den øvrige ejerkreds som tæller Stæhr-familien, der har baggrund som mangeårige urgrossister.

Læs mere om About Vintage her.

Se presseomtale i dagbladet JydskeVestkysten i forbindelse med offentliggørelsen af samarbejdet mellem Brygge Partners og About Vintage.

Primo Tours A/S

Adresse: Rindumgaards Allé 3, 6950 Ringkøbing
Hjemmeside: www.primotours.dk
Direktion: Bjarke Hansen
Bestyrelse: Henrik Søndergaard (formand), Peter Kirk Larsen, Lars Gantzel Pedersen, Boy Boysen og Bjarke Hansen

Primo Tours koncernen er grundlagt af Bjarke Hansen i 2009 med et formål om at være den populære charterarrangør, som fokuserer på de gode, velkendte charterrejser med direkte flyvninger, danske rejseledere, personlig service og med såvel klassiske rejsemål samt autentiske perler på programmet.

Siden er koncernen vokset betydeligt via organisk vækst samt opkøb af andre stærke brands i rejsebranchen, og indeholder i dag et bredt udbud af charterrejser, oplevelses- og storbyrejser samt skirejser.

Bjarke Hansen leder til dagligt koncernen, mens Brygge Partners deltager aktivt i bestyrelsen og som sparringspartnere, sammen med den øvrige ejerkreds som tæller majoritetsaktionær Bjarke Hansen, medstifter Henrik Søndergaard, marketingmanden Boy Boysen samt udvalgte nøglemedarbejdere.

Læs mere om Primo Tours her.

Se presseomtale i dagbladet JydskeVestkysten i forbindelse med offentliggørelsen af samarbejdet mellem Brygge Partners og Primo Tours.

WoodUpp Group A/S

Adresse: Industrivej 53, 6760 Ribe
Hjemmeside: www.woodupp.dk
Direktion: Mads Vesterby Hansen
Bestyrelse: Torben Villadsen (formand), Per Vesterby Hansen, Steffen Graves Silberbauer og Mads Vesterby Hansen

Grundlæggerne af WoodUpp-koncernen er Mads Vesterby Hansen og Per Vesterby Hansen. Per, som er far til Mads, stiftede i 1989 en finerproduktion i Ribe, og ”på ryggen” af denne produktion stiftede Mads i 2015 salgs-selskabet WoodUpp med fokus på at sælge finerprodukter direkte til slutbrugeren. Sammen udviklede de deres eget akustikpanel, som de satte i produktion i den ”gamle” produktionsvirksomhed, og solgte via det salgsselskabet WoodUpp.

De to virksomheder har været drevet sideløbende siden 2015, og i 2018/19 tager Mads to partnere ind i WoodUpp, Troels og Mikkel, med henholdsvis marketing-baggrund og logistik-baggrund, til at accelerere væksten yderligere. I forbindelse med Brygge Partners’ indtrædelse som minoritetsaktionærer i december 2021, er selskaberne blevet samlet i koncernen ”WoodUpp Group A/S”.

Koncernen er i 2021 på mange geografiske markeder bredt over Europa og USA, men kernekompetencerne i produktudvikling og slutproduktionen er fastholdt i Danmark. Målet er at skalere virksomheden og tre- eller firedoble det aktuelle aktivitetsniveau over de næste fem år.

Mads Vesterby Hansen leder til dagligt koncernen, mens Brygge Partners deltager aktivt i bestyrelsen og som sparringspartnere, sammen med den øvrige ejerkreds som tæller Torben Villadsen (tidl. CEO i Actona Group), Troels Johansson (CMO) og Mikkel Bang Knudsen (COO).

Læs mere om WoodUpp her.

Se presseomtale i dagbladet JydskeVestkysten i forbindelse med offentliggørelsen af samarbejdet mellem Brygge Partners og WoodUpp.

Brygge Partners A/S Esbjerg Brygge 28, 6700 Esbjerg +45 70 22 66 60 Læs Mere
2-Connect ApS Lene Haus Vej 9, 7430 Ikast Læs Mere
Tier1Asset A/S Hejrevang 18, 3450 Allerød
Læs Mere
Brygge Partners A/S H. C. Andersens Blvd. 45, 1553 København
Læs Mere
Accurate Products Manufacturing & Consulting ApS Hvidsværmervej 135, 2610 Rødovre
Læs Mere
Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36, 7700 Thisted
Læs Mere
Kaas Staalbyg A/S Hjulmagervej 12-16, 9490 Pandrup
Læs Mere
Nem Byg A/S Østre Industrivej 20, 6731 Tjæreborg
Læs Mere
Daniit A/S Jyllandsgade 42, 6400 Sønderborg
Læs Mere
Liewood A/S Strandlodsvej 42A, 2300 København S
Læs Mere
Primo Tours Rindumgaards Allé 3, 6950 Ringkøbing
Læs Mere
Moshi Moshi ApS Dag Hammarskjölds Allé 34, 2100 København Ø
Læs Mere
About Vintage ApS Gothersgade 97, 1123 København K
Læs Mere
WoodUpp Group A/S Adresse: Industrivej 53, 6760 Ribe
Læs Mere