Skip to main content
  • Direktion: Peter Brahe
  • Bestyrelse: Helle Leth Reinevald (formand), Poul Sand, Torben Klausen, Torben Skov Villadsen
Hammershusvej 12B, 7400 Herning, Danmark

Presseomtale

Jydske Vestkysten
Se presseomtale i dagbladet JydskeVestkysten

Beskrivelse af Bica ApS

Virksomheden er stiftet i 2008 af ejerleder Carsten Jansen med den mission at gøre affaldssortering nemt og en naturlig del af indretningen hos virksomheder, kommuner, regioner og skoler.

I dag er Bica ApS blandt landets førende inden for salg af affaldssorteringsmøbler til offentlige og private virksomheder. Særligt på det danske hjemmemarked opleves en massiv vækst. I Danmark har lovgivningen medført, at offentlige og private virksomheder fra januar 2023 skal sortere husholdningslignende affald.

I 2022 indtrådte salgsdirektør, Peter Brahe, som medejer i virksomheden. Carsten Jansen havde et ønske om at styrke virksomheden til den fortsatte vækst, og samtidig gå på pension i den nærmeste fremtid.

Brygge Partners indtræder som majoritetsaktionær som led i et generationsskifte. Peter Brahe fortsætter i ejerkredsen, hvor han pr. 1. februar 2024 er tiltrådt som adm. direktør.

Brygge Partners deltager aktivt i bestyrelsen, hvor Helle Reinevald er indtrådt som bestyrelsesformand. Sammen med medinvestorerne agerer vi som sparringspartner for ledelsen på virksomhedens fortsatte vækstrejse.