Portefølje Virksomheder – Brygge Partners I

2-Connect ApS

Adresse: Lene Haus Vej 9, 7430 Ikast
Hjemmeside: www.2-connect.dk
Direktion: Karl-Henrik Lysgaard
Bestyrelse: Dion Møberg Eriksen (formand), Kasper Toftekær Philipsen, Lars Gantzel Pedersen og Kent Ernst Hansen

Virksomheden er grundlagt i 2008 af de to møbelbranchefolk Mogens Olsen og Karl-Henrik Lysgaard. Møbelfirmaet udvikler, sælger og producere kvalitetsmøbler til konkurrencedygtige priser, og har igennem hele sin levetid oplevet positiv vækst. I dag er Karl-Henrik Lysgaard majoritetsejer i virksomheden, der beskæftiger 100 medarbejdere, hvoraf 30 sidder i Ikast og 70 på internationale kontorer.

2-Connect er kendetegnet ved et højt og ensartet kvalitetsniveau, der kombinerer skandinavisk design med asiatisk håndværk. Virksomheden har sin produktudvikling i Danmark i tæt samarbejde med sine kunder, men køber ind i den del af verden, der har de bedste kompetencer inden for det specifikke produktområde. Derfor har 2-Connect partnerskaber i både Vietnam, Kina, Taiwan, Brasilien og De Baltiske Stater.

Udover Brygge Partners ejes selskabet også af direktør Karl Henrik Lysgaard samt en gruppe lokale investorer bestående af investor Dion Møberg Eriksen og Lars Gantzel Pedersen.

Formålet med investeringen er at fortsætte den vækst, som 2-Connect har haft siden etableringen i 2008. Dels gennem den nuværende kundeportefølje, men også gennem nye globale kunder.

Læs mere om 2-Connect her.

Se presseomtale i dagbladet JydskeVestkysten i forbindelse med offentliggørelsen af samarbejdet mellem Brygge Partners og 2-Connect ApS.

Accurate Products Manufacturing & Consulting ApS

Adresse: Hvidsværmervej 135, 2610 Rødovre
Hjemmeside: www.accurate.dk
Direktion: Morten Haugbjerg Christoffersen
Bestyrelse: Kent Ernst Hansen (formand), Torben Porsholdt, Steffen Graves Silberbauer, Veronica Peña Christoffersen og Morten Haugbjerg Christoffersen

Virksomheden er etableret i 1950 og beskæftiger ca. 10 medarbejdere. Accurrate Products Manufacturing & Consulting ApS er en dansk virksomhed som producerer udstyr og services til blybatteri-industrien.

Virksomheden har stor erfaring med batteriproduktion og arbejder udelukkende med de bedste brands, således at de kan levere maskiner og udstyr i topkvalitet. Med 70 års erfaring og et stærkt netværk af leverandører inden for branchen leverer Accurate Products intelligente udstyrsløsninger globalt, der opfylder kundernes behov og sikrer høj produktivitet.

Udover Brygge Partners ejes selskabet også af Torben Porsholdt og Morten Christoffersen

Morten Christoffersen er 2. generation i virksomheden og fortsætter som medejer og direktør. Udover at sikre et generationsskifte er formålet med investeringen, at skabe vækst i virksomheden og levere flere ydelser og services til både eksisterende kunder og nye kunder.

Læs mere om Accurate Products & Manufacturing & Consulting her.

Hanstholm Køkken A/S

Adresse: Skyumvej 36, 7700 Thisted
Hjemmeside: www.hanstholm.com
Direktion: Carsten Brunhøj Andersen
Bestyrelse: Lars Gantzel Pedersen (formand), Kent Ernst Hansen, Jesper Hartvigsen, Marianne Kolenda Kruse og Carsten Brunhøj Andersen

Virksomheden er etableret i 1968 og har pt. ca. 60 ansatte. Hanstholm Køkken A/S er en mindre dansk køkkenproducent, der producerer snedkerkøkkener, der tilpasses hver enkelt kundes individuelle ønsker og behov.

Virksomheden er kendetegnet ved, at køkkenerne produceres med udgangspunkt i stolte, danske håndværkstraditioner, der har vist sig stærke og holdbare gennem tiderne.

Udover Brygge Partners ejes selskabet bl.a. af Lars G. Pedersen og selskabets direktør Carsten Brunhøj Andersen.

Formålet med investeringen er at vækste virksomheden i et hurtigere tempo end hidtil – dette både i Danmark og primært i udvalgte europæiske lande (Norge, Holland, Belgien samt Tyskland).

Se mere om Hanstholm Køkken her.

Kaas Staalbyg A/S

Adresse: Hjulmagervej 12-16, 9490 Pandrup
Hjemmeside: www.kaasstaalbyg.dk
Direktion: Jesper Klith
Bestyrelse: Jens Agergaard (formand), Kent Ernst Hansen, Jesper Klith og Steffen Graves Silberbauer

Virksomheden er etableret i 1975 og har omkring 40 ansatte. Kaas Staalbyg A/S er en nordjysk virksomhed, der i mange år har været en aktiv og seriøs medspiller for en lang række aktører i byggeindustrien. Virksomheden producerer først og fremmest bærende stålkonstruktioner, som anvendes i en bred vifte af bygninger – f.eks. landbrug, bilhuse, industri, lagerhaller, idrætshaller og ridecentre. Endvidere producerer virksomheden halmfyr.

Udover Brygge Partners ejes selskabet af bestyrelsesformand Jens Agergaard og selskabets direktør Jesper Klith.

Formålet med investeringen er, sammen med selskabets daglige ledelse, at udvikle virksomheden via markedsudvikling – opsøge nye forretningsområder og markeder.

Se mere om Kaas Staalbyg her.

Nem Byg A/S

Adresse: Østre Industrivej 20, 6731 Tjæreborg
Hjemmeside: www.nem-byg.dk
Direktion: Jesper Holm Nielsen
Bestyrelse: Henrik Mielke (formand), Kent Ernst Hansen, Peder Christian Johansen, Jørgen Mathiasen og Morten Hansen
Exit: Delvist solgt i juni 2021. Der er aftalt 100% frasalg i 2024

Virksomheden er etableret i 2006, har pt. ca. 80 ansatte og er totalentreprenør på større projekter, f.eks. Biografcenter Esbjerg ved shoppingcentret Broen i Esbjerg. Virksomheden er kendetegnet ved at have stærke projektstyringskompetencer og et effektivt operationelt setup.

”Udover Brygge Partners ejes selskabet af Enemærke & Petersen (datterselskab til MT Højgaard koncernen) samt Jesper Holm Nielsen og Jørgen Mathiasen, som sammen med selskabets administrerende direktør, Karsten Larsen, udgør den daglige ledelse af selskabet. Enemærke & Petersen købte i juni 2021 60% af NemByg, og i 2024 er det aftalt, at Enemærke & Petersen overtager 100% af aktierne i selskabet.”

Formålet med investeringen er sammen med selskabets daglige ledelse at have fortsat fokus på en profitabel og kontrolleret vækst, herunder gennem etablering af en dedikeret salgsfunktion, samt fortsat at blive prækvalificeret til nye store projekter.

Se presseomtale i dagbladet JydskeVestkysten i forbindelse med offentliggørelsen af samarbejdet mellem Esbjerg Brygge Invest A/S (Brygge Partners) og NemByg A/S.

Se også presseomtale i dagbladet JydskeVestkysten i forbindelse med offentliggørelsen af salget mellem til Enemærke & Petersen.

Daniit A/S

Adresse: Jyllandsgade 42, 6400 Sønderborg
Hjemmeside: www.daniit.dk
Direktion: Henning Kongstad
Bestyrelse: Niels Pedersen (formand), Kent Ernst Hansen, Jens Meier og Henning Kongstad

Virksomheden er etableret i 1968 under navnet ”Lodam Automatik” og ændrede i 2006 navn til Daniit A/S. Virksomheden sælger el-tavler samt design af el-installationer og herudover ydelser indenfor PC software (dataopsamling, sporbarhed, integration til ERP systemer) samt PLC software (processtyring, regulering, anlægsstyring mv.). Virksomheden har gennem mere end 30 år bevist berettigelse i form af kontinuerligt salg til samme kunder samt evne til at opnå gode økonomiske resultater

Udover Brygge Partners ejes selskabet af Jens Meier og Henning Kongstad, som udgør den daglige ledelse af selskabet.

Formålet med investeringen er sammen med selskabets daglige ledelse at udvikle virksomheden via markedsudvikling indenfor udvalgte segmenter.

Liewood A/S

Adresse: Strandlodsvej 42A, 2300 København S
Hjemmeside: www.liewood.com
Direktion: Anne Marie Lie Nielsen og Mikkel Berg Kjærsgaard
Bestyrelse: Anne Marie Lie Nielsen, Kent Ernst Hansen, Marianne Kolenda Kruse og Flemming Riber

Virksomheden er etableret i sommeren 2015 og sælger eksklusive designprodukter til babyer og børn, f.eks. håndklæder, sengetøj, badekåbe og solhatte. Produkterne sælges hos ca. 600 forhandlere i Europa. Særligt har virksomheden et stort potentiale i Tyskland og Frankrig. Virksomheden er oprindeligt startet af Anne Marie Lie Nielsen, som er uddannet designer og har før sin opstart af virksomheden en mangeårig baggrund i tøjbranchen.

Formålet med investeringen er at kunne stille kapital til rådighed, således at det er muligt at realisere en øget vækst, særligt med fokus på områderne Tyskland og Frankrig.

Moshi Moshi ApS

Adresse: Dag Hammarskjölds Allé 34, 2100 København Ø
Hjemmeside: www.moshimoshimind.dk
Direktion: Rikke Rasmussen og Stine Skjoldborg
Bestyrelse: Per Schack Andreasen (formand), Marianne Kruse, Rikke Rasmussen, Stine Skjoldborg og Claus Thygesen.

Moshi Moshi ApS er en livsstilsvirksomhed, der består af 8 butikker i Danmark og én i Notting Hill, UK. Filosofien og konceptet i virksomheden og butikkerne er at tilbyde et tidsløst og afslappet univers til moderne kvinder.

Moshi Moshi Mind universet tilbyder skønne dufte, naturlige body/spa produkter, lækkert underspillet tøj til ”after work” samt pilates og yoga.

Virksomheden er etableret i 2007 af de to stiftere Rikke Rasmussen og Stine Skjoldborg. Formålet med investeringen er sammen med de to stiftere at vækste virksomheden i et hurtigere tempo end hidtil. Der er tale om et decideret ”storby”-koncept, hvorfor væksten vil ske ved etablering af butikker i en række europæiske storbyer og hovedstæder.

Se presseomtale i dagbladet JydskeVestkysten i forbindelse med offentliggørelsen af samarbejdet mellem Esbjerg Brygge Invest A/S (Brygge Partners) og Moshi Moshi Mind ApS.

Brygge Partners A/S Esbjerg Brygge 28, 6700 Esbjerg +45 70 22 66 60 Læs Mere
2-Connect ApS Lene Haus Vej 9, 7430 Ikast Læs Mere
Tier1Asset A/S Hejrevang 18, 3450 Allerød
Læs Mere
Brygge Partners A/S H. C. Andersens Blvd. 45, 1553 København
Læs Mere
Accurate Products Manufacturing & Consulting ApS Hvidsværmervej 135, 2610 Rødovre
Læs Mere
Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36, 7700 Thisted
Læs Mere
Kaas Staalbyg A/S Hjulmagervej 12-16, 9490 Pandrup
Læs Mere
Nem Byg A/S Østre Industrivej 20, 6731 Tjæreborg
Læs Mere
Daniit A/S Jyllandsgade 42, 6400 Sønderborg
Læs Mere
Liewood A/S Strandlodsvej 42A, 2300 København S
Læs Mere
Primo Tours Rindumgaards Allé 3, 6950 Ringkøbing
Læs Mere
Moshi Moshi ApS Dag Hammarskjölds Allé 34, 2100 København Ø
Læs Mere
About Vintage ApS Gothersgade 97, 1123 København K
Læs Mere
WoodUpp Group A/S Adresse: Industrivej 53, 6760 Ribe
Læs Mere