Skip to main content

Vores Team

Har du spørgsmål, så tag fat i en af vores medarbejdere her på siden

Kent Ernst Hansen

Direktør

Mail: keh@bryggepartners.dk
Mobil: +45 27 10 34 39

Kent Ernst Hansen er oprindeligt uddannet revisor hos KPMG og herefter økonomidirektør i bl.a. HansenGroup, Lem St. og Riis Retail, Kolding. Erfaring med både produktions- virksomheder og projekter/entreprise samt retail.

Kent er uddannet Cand. Merc. i regnskab og økonomi.

Jonas Terp

Senior Investment Manager

Mail: jt@bryggepartners.dk
Mobil: +45 30 93 42 67

Jonas Terp har 9 års erfaring fra revisionsbranchen, og har senest været økonomichef i Villemoes Holding ApS. Jonas har det daglige ansvar for økonomi og administration i Brygge Partners, samt supportere i arbejdet med investeringer og porteføljevirksomheder.

Jonas er uddannet Cand.Merc.Aud.

Jens Schak Andreasen

Chefjurist

Mail: jsa@bryggepartners.dk
Mobil: +45 93 63 41 04

Jens Schak Andreasen er ansvarlig for håndtering af de juridiske forhold i Brygge Partners, samt i samarbejdet med selskabets porteføljevirksomheder.

Jens har i de sidste mange år arbejdet som advokat med speciale i virksomhedsoverdragelser og kommercielle kontrakter, og har stor erfaring på området både som advokat og som in-house jurist ved en af Danmarks største industrivirksomheder.

Emil Holte

Senior Financial Controller

Mail: eho@bryggepartners.dk
Mobil: +45 30 93 88 91

Emil Holte har 6 års erfaring fra revisionsbranchen hos Deloitte. Han får ansvaret for den daglige drift af økonomi og administration hos Brygge Partners. Samtidig bliver han en aktiv spiller i forhold til nyinvestering samt supporteringen hos porteføljevirksomheder.

Emil er uddannet Cand. Merc. Aud

Simone Kratschke Mathiesen

Kommunikationsmedarbejder

Mail: skm@kirklarsen.dk
Direkte: +45 88 43 45 90

Simone Kratschke Mathiesen er uddannet indenfor Marketing og Hospitality Management og arbejder med kommunikation og markedsføring via virksomhedens digitale medier.

Peter Kirk Larsen

Bestyrelsesformand

Mail: pkl@kirklarsen.dk
Mobil: +45 22 69 42 31

Peter Kirk Larsen er advokat og bestyrelsesformand i Advokatpartnerselskabet Kirk Larsen & Ascanius. Derudover er Peter bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i adskillige store og mellemstore danske virksomheder.

Vores kontorer

Esbjerg

Esbjerg Brygge 28,
6700 Esbjerg

København

H.C. Andersens Blvd. 45,
1553 København V