Skip to main content

Vores Team

Har du spørgsmål, så tag fat i en af vores medarbejdere her på siden

Kent Ernst Hansen

Managing Partner / CEO

Mail: keh@bryggepartners.dk
Mobil: +45 27 10 34 39

Kent Ernst Hansen er oprindeligt uddannet revisor hos KPMG og herefter økonomidirektør i bl.a. HansenGroup, Lem St. og Riis Retail, Kolding. Erfaring med både produktions- virksomheder og projekter/entreprise samt retail.

Kent er uddannet Cand. Merc. i regnskab og økonomi.

Helle Reinevald

Partner

Mail: hre@bryggepartners.dk
Mobil: +45 21 76 31 10

Helle Reinevald har 18 års ledererfaring fra det danske erhvervsliv. Som CEO og senere ejerleder af Jakobsens A/S har Helle opnået egen erfaring med at skulle købe, udvikle og sælge en virksomhed. Desuden har Helle erfaring fra bestyrelsesarbejde. Helle arbejder med investering i nye virksomheder og drift af porteføljevirksomheder. Helle er uddannet Cand.merc.jur.

Peter Kirk Larsen

Bestyrelsesformand

Mobil: +45 22 69 42 31

Peter Kirk Larsen er advokat og bestyrelsesformand i Advokatpartnerselskabet Kirk Larsen & Ascanius. Derudover er Peter bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i adskillige store og mellemstore danske virksomheder.

Jens Schak Andreasen

Chefjurist

Mail: jsa@bryggepartners.dk
Mobil: +45 93 63 41 04

Jens Schak Andreasen er ansvarlig for håndtering af de juridiske forhold i Brygge Partners, samt i samarbejdet med selskabets porteføljevirksomheder.

Jens har i de sidste mange år arbejdet som advokat med speciale i virksomhedsoverdragelser og kommercielle kontrakter, og har stor erfaring på området både som advokat og som in-house jurist ved en af Danmarks største industrivirksomheder.

Jonas Terp

Senior Investment Manager

Mail: jt@bryggepartners.dk
Mobil: +45 30 93 42 67

Jonas Terp har 10 års erfaring fra revisionsbranchen, og har sidenhen været økonomichef i Villemoes Holding ApS. Jonas er en del af investeringsteamet, hvor han aktivt arbejder med screening af nye investeringsmuligheder, due diligence samt supportere i arbejdet med porteføljevirksomhederne.

Jonas er uddannet Cand.Merc.Aud.

Emil Holte

Senior Financial Controller

Mail: eho@bryggepartners.dk
Mobil: +45 30 93 88 91

Emil Holte har siden 2017 arbejdet i revisionsbranchen, senest hos Deloitte, hvor han var ansat i 6 år. Emil har ansvaret for den daglige drift af økonomi og administration hos Brygge Partners. Emil er samtidig en aktiv spiller i forhold til nyinvestering samt supporteringen hos porteføljevirksomheder.

Emil er uddannet Cand. Merc. Aud

Simone Kratschke Mathiesen

Kommunikationsmedarbejder

Direkte: +45 88 43 45 90

Simone Kratschke Mathiesen er uddannet indenfor Marketing og Hospitality Management og arbejder med kommunikation og markedsføring via virksomhedens digitale medier.

Vores kontorer

Esbjerg

Esbjerg Brygge 28,
6700 Esbjerg

København

H.C. Andersens Blvd. 45,
1553 København V