Skip to main content
  • Direktion: Mads Vesterby Hansen
  • Bestyrelse: Torben Villadsen (formand), Per Vesterby Hansen, Jens Schak Andreasen og Mads Vesterby Hansen
Industrivej 53, 6760 Ribe, Danmark

Presseomtale

Jydske Vestkysten
Se presseomtale i dagbladet JydskeVestkysten i forbindelse med offentliggørelsen af samarbejdet mellem Brygge Partners og WoodUpp.

Beskrivelse af WoodUpp Group A/S

Grundlæggerne af WoodUpp-koncernen er Mads Vesterby Hansen og Per Vesterby Hansen. Per, som er far til Mads, stiftede i 1989 en finerproduktion i Ribe, og ”på ryggen” af denne produktion stiftede Mads i 2015 salgs-selskabet WoodUpp med fokus på at sælge finerprodukter direkte til slutbrugeren. Sammen udviklede de deres eget akustikpanel, som de satte i produktion i den ”gamle” produktionsvirksomhed, og solgte via det salgsselskabet WoodUpp.

De to virksomheder har været drevet sideløbende siden 2015, og i 2018/19 tager Mads to partnere ind i WoodUpp, Troels og Mikkel, med henholdsvis marketing-baggrund og logistik-baggrund, til at accelerere væksten yderligere. I forbindelse med Brygge Partners’ indtrædelse som minoritetsaktionærer i december 2021, er selskaberne blevet samlet i koncernen ”WoodUpp Group A/S”.

Koncernen er i 2021 på mange geografiske markeder bredt over Europa og USA, men kernekompetencerne i produktudvikling og slutproduktionen er fastholdt i Danmark. Målet er at skalere virksomheden og tre- eller firedoble det aktuelle aktivitetsniveau over de næste fem år.

Mads Vesterby Hansen leder til dagligt koncernen, mens Brygge Partners deltager aktivt i bestyrelsen og som sparringspartnere, sammen med den øvrige ejerkreds som tæller Torben Villadsen (tidl. CEO i Actona Group), Troels Johansson (CMO) og Mikkel Bang Knudsen (COO).