Skip to main content
  • Direktion: Peter Hemicke
  • Bestyrelse: Lars Aaen (formand), Peter Hemicke, Kent Ernst Hansen og Jesper Villadsen
Hejrevang 18, 3450 Allerød, Danmark

Presseomtale

Jydske Vestkysten
Se presseomtale i dagbladet JydskeVestkysten i forbindelse med offentliggørelsen af samarbejdet mellem Brygge Partners og Tier1Asset.

Beskrivelse af Tier1Asset A/S

Tier1Asset A/S er Europas førende refurbisher med 20 års erfaring og mere end 4000 m² produktions og varehusfaciliteter. Virksomheden er stiftet af Peter Hemicke, der også er majoritetsejer og direktør.

Forretningsmodellen for Tier1Asset er at opkøbe computere – og i mindre omfang tablets og mobiltelefoner – i store bundter hos fx banker og internationale revisionsfirmaer, som ønsker at agere miljøvenligt og samtidigt få noget for deres brugte udstyr.

Tier1Asset gør årligt 250.000 brugte enheder klar til gensalg, hvilket typisk fordobler udstyrets levetid og sparer miljøet for 36.000 ton CO2-udledning om året.

Markedets store efterspørgsel på bæredygtige løsninger betyder, at Tier1Asset har et stort vækstpotentiale, som Brygge Partners gerne vil være med til at forløse gennem aktivt ejerskab. Peter Hemicke vil fortsat lede selskabets drift, mens Brygge Partners som investorer deltager aktivt i bestyrelsen og som sparringspartnere.

Tier1 Asset var nomineret EY Entrepreneur of the Year 2021.
Peter Hemicke forklarer her hvordan virksomheden skaber værdi med genanvendte IT-produkter.