Skip to main content
  • Direktion: Jesper Holm Nielsen
  • Bestyrelse: Troels Aggersbo (formand), Jørgen Mathiasen, Peder Christian Johansen, Kent Ernst Hansen
Østre Industrivej 20, 6731 Tjæreborg, Danmark

Presseomtale

Jydske Vestkysten
Se presseomtale i dagbladet JydskeVestkysten i forbindelse med offentliggørelsen af samarbejdet mellem Esbjerg Brygge Invest A/S (Brygge Partners) og NemByg A/S.
Jydske Vestkysten
Se også presseomtale i dagbladet JydskeVestkysten i forbindelse med offentliggørelsen af salget mellem til Enemærke & Petersen.

Beskrivelse af Nem Byg A/S

Virksomheden er etableret i 2006, har pt. ca. 80 ansatte og er totalentreprenør på større projekter, f.eks. Biografcenter Esbjerg ved shoppingcentret Broen i Esbjerg. Virksomheden er kendetegnet ved at have stærke projektstyringskompetencer og et effektivt operationelt setup.

”Udover Brygge Partners ejes selskabet af Enemærke & Petersen (datterselskab til MT Højgaard koncernen) samt Jesper Holm Nielsen og Jørgen Mathiasen, som sammen med selskabets administrerende direktør, Karsten Larsen, udgør den daglige ledelse af selskabet. Enemærke & Petersen købte i juni 2021 60% af NemByg, og i 2024 er det aftalt, at Enemærke & Petersen overtager 100% af aktierne i selskabet.”

Formålet med investeringen er sammen med selskabets daglige ledelse at have fortsat fokus på en profitabel og kontrolleret vækst, herunder gennem etablering af en dedikeret salgsfunktion, samt fortsat at blive prækvalificeret til nye store projekter.