• Direktion: Karl-Henrik Lysgaard
  • Bestyrelse: Dion Møberg Eriksen (formand), Kasper Toftekær Philipsen, Lars Gantzel Pedersen og Kent Ernst Hansen
Lene Haus Vej 9, Ikast, Danmark

Presseomtale

Jydske Vestkysten
Se presseomtale i dagbladet JydskeVestkysten i forbindelse med offentliggørelsen af samarbejdet mellem Brygge Partners og 2-Connect ApS.

Beskrivelse af 2-Connect ApS

Virksomheden er grundlagt i 2008 af de to møbelbranchefolk Mogens Olsen og Karl-Henrik Lysgaard. Møbelfirmaet udvikler, sælger og producere kvalitetsmøbler til konkurrencedygtige priser, og har igennem hele sin levetid oplevet positiv vækst. I dag er Karl-Henrik Lysgaard majoritetsejer i virksomheden, der beskæftiger 100 medarbejdere, hvoraf 30 sidder i Ikast og 70 på internationale kontorer.

2-Connect er kendetegnet ved et højt og ensartet kvalitetsniveau, der kombinerer skandinavisk design med asiatisk håndværk. Virksomheden har sin produktudvikling i Danmark i tæt samarbejde med sine kunder, men køber ind i den del af verden, der har de bedste kompetencer inden for det specifikke produktområde. Derfor har 2-Connect partnerskaber i både Vietnam, Kina, Taiwan, Brasilien og De Baltiske Stater.

Udover Brygge Partners ejes selskabet også af direktør Karl Henrik Lysgaard samt en gruppe lokale investorer bestående af investor Dion Møberg Eriksen og Lars Gantzel Pedersen.

Formålet med investeringen er at fortsætte den vækst, som 2-Connect har haft siden etableringen i 2008. Dels gennem den nuværende kundeportefølje, men også gennem nye globale kunder.

Esbjerg
Esbjerg Brygge 28,
6700 Esbjerg
København
H.C. Andersens Blvd. 45,
1553 København V
Har du spørgsmål?

© Brygge Partners I A/S & Brygge Partners II A/S.
CVR nr. 39001047 & CVR nr. 42208000.